mogameh

المنتدي الخيالي

مواضيع مماثلة

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 59 بتاريخ الأربعاء يناير 18, 2012 9:47 pm

نوفمبر 2014

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

اليومية اليومية

    طريقة عمل لانشون الجبنه

    شاطر


    تاريخ التسجيل: 01/01/1970

    طريقة عمل لانشون الجبنه

    مُساهمة من طرف  في الأربعاء أبريل 21, 2010 10:44 pm

    طريقة عمل لانشون
    المقـــــاديـــــر

    هتجيبى 3 حبات جبنة مثلثات اى نوع انا بستخدم لبنيتا بحبها عن اللافاش
    انا بحط اتنين مكعب مرقه دجاج فقط علشان اللى فى مصر مالحه اوى عكس الدول العربية
    3 فصوص ثوم
    3 حبهان بالعدد
    3 بيض
    3 ملاعق كبيرة دقيق
    نص كوب زيت
    رشه فلفل أسود

    نضرب المقادير فى الخلاط ثم نضعهم فى كوبين من الاستالس المدهون بالزيت فى حمام مائى يعنى هاتى حله بغطاء وخلى الكوبيات جواها وغطى الحلة نتركه ساعه الا ربع يغلى خدى بالك من منسوب الميه بعد الفوران لحسن اللانشون يتبل ميه اوك


    فى ملحوظه زغننه
    اللون الأحمر مالوش لزمه ولو حبة حطى رشه زغننه حجم حبة الفلفل الأسود لون مصرح بيه يتأكل
    العجينة هتنفش زى الكيك خلى الكوب ربعه فاضى
    وبالهنا والشفا بعمله لجوزى وابنى واهلى بيحبوه اووووى

    كمان ممكن تبدعى وتحطى فى زيتون أو قطع فراح مسلوقه أو قطع مشروم وواااااوووو رائع

    الصور اسفل تعالوا نشوف محتاجين ايه

    [b]


    نحط جميع المقادير ونضربها فى الخلاط

    وبعدين نصبها فى اكواب استانلس ستيل
    ونضعها فى حلة بها ميه مغلية
    زى كده



    نتركها ساعه الاربع على النار وتكون متغطية
    وده شكلها بعد الانتهاء



    ونقطعها كده



    وبعدين نحضر خبز ومخلل خيار ولفت وطماطم




    ودى طريقتى فى التقديم اتمنى تعجبكم وبالهنا والشفا





    [/b]

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين نوفمبر 24, 2014 3:36 pm