mogameh

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
mogameh

المنتدي الخيالي

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 20 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 20 زائر

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 230 بتاريخ الثلاثاء يونيو 14, 2016 7:29 pm

مايو 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

اليومية اليومية


    فراخ مشويه بخلطه ممتازه

    avatar


    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    فراخ مشويه بخلطه ممتازه Empty فراخ مشويه بخلطه ممتازه

    مُساهمة من طرف  السبت أبريل 17, 2010 3:06 am

    فراخ مشويه بخلطه ممتازه
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    خلطة فراخ للشوي اللي هياكلها هياكل صوابعه وراها

    المقادير لعدد 4 وراك فراخ

    • ماء بصل (بصله كبيره + 2كوب ماء واضربيهم في الخلاط وسبيهم يتنقعوا شويه وبعد كده صفي البصل من المايه وشيلي البصل في الفريزر واستخدميه في الاكل بعد كده )
    • 2 حبة طماطم
    • قرن فلفل رومي وفلفل حامي اذا كنتي بتحبي الاكل الحار
    • 2 فص ثوم
    • عصير ليمونه واحده
    • ملعقه كبيره مسترده
    • ملعقه كبيره زعتر
    • ملح وفلفل اسمر وبهارات
    • ملعقه كبيره ممسوحه سماق ( موجود في السوبر ماركت والعطار ) هبقا اقول طريقته مره تانيه ازاي تعمليه في البيت
    كلهم على بعضهم فى الخلاط واضربيهم كويس
    رصي الفراخ في صينيه واعملى فتحات بالسكينه في اللحم لحد ما تحسي انكي وصلتي للعظم وحطي عليهم الخلطه وسبيهم يتنقعوا واذا عملتيها من بالليل وشوتيها تاني يوم هتبقى احلى .
    دخلى الصينيه في فرن البوتاجاز على الشوايه فقط لا غي وتابعى الفراخ لما الوجه الاول يتشوي اقلبيها على التاني وبعد كده طلعيها وقدميها مع سلاطه ومكرونه بيضاء واستخدمى الصوص اللي في الصينيه على المكرونه
    وبالهنا

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 13, 2024 7:34 pm