mogameh

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
mogameh

المنتدي الخيالي

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 23 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 23 زائر

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 230 بتاريخ الثلاثاء يونيو 14, 2016 7:29 pm

مايو 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

اليومية اليومية


    فراخ تجنن

    avatar


    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    فراخ تجنن Empty فراخ تجنن

    مُساهمة من طرف  السبت أبريل 17, 2010 3:46 am

    فراخ
    فراخ تجنن 1730_94103_1245058639


    مقدار من صدور الفراخ مقطعه مكعبات صغيرة
    ونتبلها ب ( ملح وبهارات مختلفة كزبرة , كركم , فلفل أسود , كمون ,,,,, )
    نتركها شوي على بال ما نجهز الزيت للقلي
    نغمس قطع الفراخ بالبيض ثم في الدقيق
    ثم نضعها في الزيت
    ونتركها لحد ما يتغير لونها
    نطلعها على ورق ماص للزيت لحد ما نخلص من الكمية كلها




    (ودلوقتى جه دور الصوص ) ..

    نجهز ما يلي :
    بصلة مفرومة
    ثوم مفروم
    بصل أخضر مقطع صغير
    جزر مبشور أو مقطع قطع طولية رفيعة
    فلفل بارد مقطع قطع طولية رفيعة
    كرنب إذا حبيتي
    نضعها كلها في شوية زيت زيتون ونشوحها لحد ما يتغير لونها ..
    نجهز دلوقتى ملعقتين كبيره نشا أبيض ونذوبه في 2 كوب ميه
    نضيف له ( ملعقة كاتشب ,, ملعقة صويا صوص , ملعقة خل أبيض أو اسود حسب الموجود )
    نخلطهم كويس مع بعض ونصبهم على خليط البصل اللي على النار
    ونحركهم كويس لحد ما يثقل الخليط
    ولا ننسى نضيف مكعب ماجي ..
    إذا حسيتي الخليط ثقيل ممكن تضيفي ميه ..
    والآن اضيفي قطع الفراخ وحركيها بشويش لحد ما تتجانس المكونات مع بعض
    خليها تقريباً عشر دقايق على نار هادئة-بصحه وعافيه

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 16, 2024 12:47 am