المقادير
2 كوب بسكوت مطحون
2 علبة جبنة اسمها تشيز من بريما
اعلبة قشطة حامضية
2 كيس فاتيليا بالسكر
3 بيض
1 كوب سكر
3 ملاعق نشا
ليمونة
زبدة
طريقة العمل
ندوب الزبدة وبعدها نضيفها للبسكويت ونوزعها بالتساوي بالقالب بتاع التشيز وندخلها الفريز لحد ما نخلص عمل الحشو ونحس ان البسكوت بقى جامد
الحشو
نضع القشطة الحامضية بالخلاط نخلطها ثم نضيف البيض والفانيليا نخلطهم ونضيفالسكر والجبنة التشيز ونخلطها وبالاخر نبرش نص ليمونة ونضيفها معاهم والنشا ونخلطهم ونضيف على البسكوت نضع القالب في مية سخنة بس نكون لفينا القالب بتالسوليفان وندخلة الفرن درجة حرارة 160 ونسيبة 50 دقيقة وبعدة نطلعة من الفرن بس نفضل سايبي في المية لنص ساعة وبعدها نطلعها من المية وهي بالقالب تخش التلاجة ل 4 ساعات بعد ما تجمد نضيف الوجه حسب الرغبة او في طريقة لعمل الوجه
10 فرولة نخلطها بالخلاط من غير مية وبعدها نضعها بالحلة ونضيف باكو جلي بالفراولة وربع كوباية مية وسكر حسب الرغبة وعلى النار تاخد غلية وحدة ونطفي عليها بعد ما تدفى نضعها على الحشو
2 كوب بسكوت مطحون
2 علبة جبنة اسمها تشيز من بريما
اعلبة قشطة حامضية
2 كيس فاتيليا بالسكر
3 بيض
1 كوب سكر
3 ملاعق نشا
ليمونة
زبدة
طريقة العمل
ندوب الزبدة وبعدها نضيفها للبسكويت ونوزعها بالتساوي بالقالب بتاع التشيز وندخلها الفريز لحد ما نخلص عمل الحشو ونحس ان البسكوت بقى جامد
الحشو
نضع القشطة الحامضية بالخلاط نخلطها ثم نضيف البيض والفانيليا نخلطهم ونضيفالسكر والجبنة التشيز ونخلطها وبالاخر نبرش نص ليمونة ونضيفها معاهم والنشا ونخلطهم ونضيف على البسكوت نضع القالب في مية سخنة بس نكون لفينا القالب بتالسوليفان وندخلة الفرن درجة حرارة 160 ونسيبة 50 دقيقة وبعدة نطلعة من الفرن بس نفضل سايبي في المية لنص ساعة وبعدها نطلعها من المية وهي بالقالب تخش التلاجة ل 4 ساعات بعد ما تجمد نضيف الوجه حسب الرغبة او في طريقة لعمل الوجه
10 فرولة نخلطها بالخلاط من غير مية وبعدها نضعها بالحلة ونضيف باكو جلي بالفراولة وربع كوباية مية وسكر حسب الرغبة وعلى النار تاخد غلية وحدة ونطفي عليها بعد ما تدفى نضعها على الحشو