mogameh

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
mogameh

المنتدي الخيالي

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 83 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 83 زائر

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 337 بتاريخ الجمعة نوفمبر 15, 2024 11:47 am

نوفمبر 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية


    التشيز كيك

    avatar


    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    التشيز كيك Empty التشيز كيك

    مُساهمة من طرف  الخميس أبريل 15, 2010 3:58 am

    المقادير
    2 كوب بسكوت مطحون
    2 علبة جبنة اسمها تشيز من بريما
    اعلبة قشطة حامضية
    2 كيس فاتيليا بالسكر
    3 بيض
    1 كوب سكر
    3 ملاعق نشا
    ليمونة
    زبدة
    طريقة العمل
    ندوب الزبدة وبعدها نضيفها للبسكويت ونوزعها بالتساوي بالقالب بتاع التشيز وندخلها الفريز لحد ما نخلص عمل الحشو ونحس ان البسكوت بقى جامد


    الحشو

    نضع القشطة الحامضية بالخلاط نخلطها ثم نضيف البيض والفانيليا نخلطهم ونضيفالسكر والجبنة التشيز ونخلطها وبالاخر نبرش نص ليمونة ونضيفها معاهم والنشا ونخلطهم ونضيف على البسكوت نضع القالب في مية سخنة بس نكون لفينا القالب بتالسوليفان وندخلة الفرن درجة حرارة 160 ونسيبة 50 دقيقة وبعدة نطلعة من الفرن بس نفضل سايبي في المية لنص ساعة وبعدها نطلعها من المية وهي بالقالب تخش التلاجة ل 4 ساعات بعد ما تجمد نضيف الوجه حسب الرغبة او في طريقة لعمل الوجه
    10 فرولة نخلطها بالخلاط من غير مية وبعدها نضعها بالحلة ونضيف باكو جلي بالفراولة وربع كوباية مية وسكر حسب الرغبة وعلى النار تاخد غلية وحدة ونطفي عليها بعد ما تدفى نضعها على الحشو

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 22, 2024 7:40 am