mogameh

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
mogameh

المنتدي الخيالي

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 20 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 20 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 337 بتاريخ الجمعة نوفمبر 15, 2024 11:47 am

نوفمبر 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية


    التورلي على طريقة أم مريم

    avatar


    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    التورلي على طريقة أم مريم Empty التورلي على طريقة أم مريم

    مُساهمة من طرف  السبت أبريل 17, 2010 2:40 am

    ياللا نبدا
    بسم الله الرحمن الرحيم

    أول حاجة انتي بتجيبى اللحمة تقطعيها قطع صغيره جدا جدا جدا
    لأننا هنسويها مع الخضار في نفس الوقت
    يعني تبقا بالشكل ده

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350236

    لو تلاحظوا
    انا هنا استخدمت لحمة موزة
    لأن مفيهاش دهون
    عايزة اقولكم انها لما بتتعمل بالريش بس طبعا مخلية ومتقطعة قطع صغيره
    بتبقا روووووووووعة
    بس انا بقيت أعملها بالموزة
    علشان مافيهاش دهون

    كفاية الحلويات اللي انا بعملها
    التورلي على طريقة أم مريم Mood3
    بحاول أعوض
    ههههههههههههههههههههههههههه

    بعد كده نتبل اللحمة بالبصل
    والملح والفلفل
    طبعا تحطي الملح بتاعك على اد الطبخة كلها

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350274

    بعد كده هاتي الخضار بتاعك
    بعد ماتغسليه كويس قطعيه مكعبات
    انا دايما بحط
    بطاطس
    كوسة
    جزر
    بسلة
    فاصوليا
    بس هنا انا مكانش عندي فاصوليا


    التورلي على طريقة أم مريم 1267350445

    بعد كده نضيف اللحمة المتبلة
    ونقلبهم مع بعض كويس جدا

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350525

    نجيب عصير الطماطم

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350615

    نضيفه للخضار بتاعنا

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350729

    ونقلبهم كلهم مع بعض كويس جدا جدا

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350762

    نجيب الصواني بتاعتنا
    نحط فيها الخضار باللحمة

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350818

    بعد كده نغطيها بورق الفويل

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350890

    ندخلها ع الفرن على طوووووووول
    لو لاحظتوا مافيهاش سمنة ولا زيت
    بس اللحمة علشان نيه وبتستوي مع الخضار
    بتديله طعم جناااااااان

    المهم
    لازم الفرن يكون سخن وعلى أعلى درجة حرارة
    خللي الصاجة اللي هتحطي عليها الصينية فوق النار مباشرة
    يعني في أول رف من تحت
    بعد كده سيبيها حوالي نصف ساعة على درجة الحرارة العالية دي
    بعد كده نهدي النار عليها خالص ونسيبها تستوي براحتها
    وكل ماتكون محكمة الغلق
    هتكون أجمل في الطعم
    بتعد في الفرن حوالي من ساعة ونصف لساعتين
    عموما انتى هتشمي ريحتها وهي بتستوي
    طبعا مااقولكيش بتبقا جنااااااااااان
    والأكلة دي بصراحة هي أكتر أكله انا بحبها
    ده غير انها مفيدة جدا جدا
    ومابتتخنش خالص

    ودي صورتها بعد ماطلعت من الفرن

    التورلي على طريقة أم مريم 1267350930


    كشفت حتة صغيرة من الفويل علشان اتأكد انها استوت
    طبعا لو لسة مااستوتش
    بندخلها الفرن تاني مفيش مشكلة
    خصوصا ان الخضار بينزل مية كتير
    وبيعمل شوربة
    لو عايزة تنشفيها ممكن تشيلي الفويل
    وتعلى عليها النار شويه لحد ماتنشف
    بتبقا حلوة برضه

    وده شكلها النهائي على الترابيزة
    اتفضلوا معانا

    التورلي على طريقة أم مريم 1267351325

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 22, 2024 10:05 pm