المقادير
لحمة مفرومة
فلفل أخضر
بصل
ملح ,فلفل ,توابل و بهارات اللحمة
قطعة فحم متوسطة
الطريقه
1نضع اللحمة المفرومة فى طبق ونبشر البصل والفلفل الاخضر بالمبشره فوقها
2 ثم نضع التوابل والبهارات ونقوم بخلطهم
3نقوم بعمل حفره فى وسط اللحمه ونحضر قشرة بصله بس تكون صلبه ونضع فيها القليل من السمن او الزيت
4نقوم بتحميه الفحمة ثم نضعها على السمن داخل قشرة البصلة ثم نقوم بتغطية الخلطه لأطول فترة ممكنه
5نرفع الغطاء ونقوم بتصبيع الكفته هتلاحظى الفرق فى رائحة اللحمة نضعها فى الصينيه وندخلها الفرن
على فكره الكفته هتنزل كل الدهون بتاعتها وطعمها هيبقى روعه
الطريقه دى انا مجرباها وممكن كمان تخزنى الخلطه فى الفريزر لحين ما تحتاجيها وهيفضل الطعم زى ما هو
لحمة مفرومة
فلفل أخضر
بصل
ملح ,فلفل ,توابل و بهارات اللحمة
قطعة فحم متوسطة
الطريقه
1نضع اللحمة المفرومة فى طبق ونبشر البصل والفلفل الاخضر بالمبشره فوقها
2 ثم نضع التوابل والبهارات ونقوم بخلطهم
3نقوم بعمل حفره فى وسط اللحمه ونحضر قشرة بصله بس تكون صلبه ونضع فيها القليل من السمن او الزيت
4نقوم بتحميه الفحمة ثم نضعها على السمن داخل قشرة البصلة ثم نقوم بتغطية الخلطه لأطول فترة ممكنه
5نرفع الغطاء ونقوم بتصبيع الكفته هتلاحظى الفرق فى رائحة اللحمة نضعها فى الصينيه وندخلها الفرن
على فكره الكفته هتنزل كل الدهون بتاعتها وطعمها هيبقى روعه
الطريقه دى انا مجرباها وممكن كمان تخزنى الخلطه فى الفريزر لحين ما تحتاجيها وهيفضل الطعم زى ما هو