نبدا
بسم الله الرحمة الرحيم
اول حاجة نحط السمنة البلدي او الزبدة على النار
ومعاها شوية زيت درة صغيرين
والشعرية
انا بحب اعمل الشعرية كتيره شويه
زي كده
نسيبها تتحمر خالص خالص
بعد كده نضيف التوابل وهي بتتحمر
هنحط ايه
هنحط
معلقة صغيرة كسبرة ناشفة
معلقة صغيره بهارات
رشة صغيرة قرفة
ونسيبها لحد ماتبقا بالشكل ده
طبعا وهي لسة بتتحمر نغسل الرز
ماتغسليهوش وتنقعيه قبلها بفترة
علشان يطلع معاكي ملدن
نحط الرز والملح ونعد نقلب كويس جدا لحد ماالرز يبتدي يتحمر مع الشعرية
زي كده
بعد كده هنحط الميا لحد ماتغطي الرز
بس اوعي تحطي ميا ساقعة
لأ
الميا لازم تكون بتغلي
زي كده
نسيب الرز على نار عالية لحد ما الميا تنشف خالص وتعمل خروم بالشكل ده
بعد كده نهدي الناااار خالص خالص
خليها خروم
او وطي النار عادي وحطي الشياطة
زي مابتعملي الرز براحتك
أهم حاجة ان النار تبقا هادية جدا جدا جدا
ونسيبه يكمل سواه
وده شكله بعد مااستوى
وهنا وهو في الطبق
اتفضلوا معانا
بالهنا والشفا
بسم الله الرحمة الرحيم
اول حاجة نحط السمنة البلدي او الزبدة على النار
ومعاها شوية زيت درة صغيرين
والشعرية
انا بحب اعمل الشعرية كتيره شويه
زي كده
نسيبها تتحمر خالص خالص
بعد كده نضيف التوابل وهي بتتحمر
هنحط ايه
هنحط
معلقة صغيرة كسبرة ناشفة
معلقة صغيره بهارات
رشة صغيرة قرفة
ونسيبها لحد ماتبقا بالشكل ده
طبعا وهي لسة بتتحمر نغسل الرز
ماتغسليهوش وتنقعيه قبلها بفترة
علشان يطلع معاكي ملدن
نحط الرز والملح ونعد نقلب كويس جدا لحد ماالرز يبتدي يتحمر مع الشعرية
زي كده
بعد كده هنحط الميا لحد ماتغطي الرز
بس اوعي تحطي ميا ساقعة
لأ
الميا لازم تكون بتغلي
زي كده
نسيب الرز على نار عالية لحد ما الميا تنشف خالص وتعمل خروم بالشكل ده
بعد كده نهدي الناااار خالص خالص
خليها خروم
او وطي النار عادي وحطي الشياطة
زي مابتعملي الرز براحتك
أهم حاجة ان النار تبقا هادية جدا جدا جدا
ونسيبه يكمل سواه
وده شكله بعد مااستوى
وهنا وهو في الطبق
اتفضلوا معانا
بالهنا والشفا