mogameh

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
mogameh

المنتدي الخيالي

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 109 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 109 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 230 بتاريخ الثلاثاء يونيو 14, 2016 7:29 pm

نوفمبر 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية


    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً

    avatar


    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً Empty أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً

    مُساهمة من طرف  السبت أبريل 17, 2010 2:58 am

    نبدا
    بسم الله الرحمة الرحيم

    اول حاجة نحط السمنة البلدي او الزبدة على النار
    ومعاها شوية زيت درة صغيرين
    والشعرية
    انا بحب اعمل الشعرية كتيره شويه
    زي كده

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً 1267356113

    نسيبها تتحمر خالص خالص
    بعد كده نضيف التوابل وهي بتتحمر
    هنحط ايه
    هنحط
    معلقة صغيرة كسبرة ناشفة
    معلقة صغيره بهارات
    رشة صغيرة قرفة
    ونسيبها لحد ماتبقا بالشكل ده

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً 1267356144

    طبعا وهي لسة بتتحمر نغسل الرز
    ماتغسليهوش وتنقعيه قبلها بفترة
    علشان يطلع معاكي ملدن
    نحط الرز والملح ونعد نقلب كويس جدا لحد ماالرز يبتدي يتحمر مع الشعرية
    زي كده

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً 1267356237

    بعد كده هنحط الميا لحد ماتغطي الرز
    بس اوعي تحطي ميا ساقعة
    لأ
    الميا لازم تكون بتغلي
    زي كده

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً 1267356324

    نسيب الرز على نار عالية لحد ما الميا تنشف خالص وتعمل خروم بالشكل ده

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً 1267356427

    بعد كده نهدي الناااار خالص خالص
    خليها خروم
    او وطي النار عادي وحطي الشياطة
    زي مابتعملي الرز براحتك
    أهم حاجة ان النار تبقا هادية جدا جدا جدا
    ونسيبه يكمل سواه
    وده شكله بعد مااستوى

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً 1267356481

    وهنا وهو في الطبق
    اتفضلوا معانا
    بالهنا والشفا

    أرز بالشعرية بطريقة جديدة... والطعم روووعة... من مطبخ ام مريم بالصور طبعاً 1267356580

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 15, 2024 4:10 am