mogameh

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
mogameh

المنتدي الخيالي

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 81 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 81 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 337 بتاريخ الجمعة نوفمبر 15, 2024 11:47 am

نوفمبر 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية


    طريقة عمل الويكة ب

    avatar


    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    طريقة عمل الويكة ب Empty طريقة عمل الويكة ب

    مُساهمة من طرف  الثلاثاء أبريل 20, 2010 1:09 am

    طريقة عمل الويكة بالصور

    طريقة عمل الويكة ب Bamia1_1

    طريقة عمل البامية الويكة

    • المقادير
    شوية باميه خضراء من الصغيرة دية الكبيرة مبحبهاش شكلها وحش ـ ربع كيلولحم ضانى أو كندوز ـ 2 ملعقة كبيرة سمن ـ 7 بصلات كبار ومبشورين عشانالعياط يبقي للركب ولا بلاش ليجيلكوا حاجة وتقولوا رامي اللي عمانا
    هي بصلة واحدة مبشورة

    ملح ـ ملعقة صغيرة فلفل اسمر ـ نصف ملعقة صغيرة شطة ـ ملعقة كبيرة كزبره ناشفه ناعمه ـ

    نصف رأس ثوم ـ ملعقة كبيرة سمن ( للتقليه )

    الطريقة

    حضرتك تغسيلي البامية وتقمعيها كدة وتسيبيها شوية تنشف
    وبعدين تقطعيها حلقات مدورة يعني وبعدة كدة تتشوح في السمنة


    • تحمر البصلة فى السمن المتخلف لحد ما يصفر لونها ثم يضاف اليها اللحم وتتبل و تهدا الحرارة حتى

    يجف ماؤها ثم يضاف كوب ماء و تترك حتى تنضج اللحمة نصف نضج .

    • تضاف البامية الى اللحمة و تقلب حتى تنهرى علي الاخر تولع يعني ثم تضاف الشطة وقليل من الماء اذا احتاج الامر .

    • يدق الثوم و الكزبرة الناشفه و تحمر فى السمن ثم يضاف الى البامية و تقلب و تترك على نار هادئة مدة

    عشر دقائق و تقدم

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 15, 2024 5:34 pm