1ك لبن
1ك جبنة قريش
ملح وشطة وكمون صحيح
فلفل اخضر قرون
ليمونة وقشر برتقال ومعلقة حلبة جافة
اولا تغلى اللبن واتركيه ليبرد وبعد كده ضعيه فى برطمان واضيفى باقى المكونات
اذا كنتى هتسيبيه بره الثلاجة زودى الملح والشطة
ضعى طبقة من الزيت واحكمى الغطاء
سبيه شهر على الاقل علشان النكهه اهم حاجة الملح والشطة عشان تقتل الميكروبات
1ك جبنة قريش
ملح وشطة وكمون صحيح
فلفل اخضر قرون
ليمونة وقشر برتقال ومعلقة حلبة جافة
اولا تغلى اللبن واتركيه ليبرد وبعد كده ضعيه فى برطمان واضيفى باقى المكونات
اذا كنتى هتسيبيه بره الثلاجة زودى الملح والشطة
ضعى طبقة من الزيت واحكمى الغطاء
سبيه شهر على الاقل علشان النكهه اهم حاجة الملح والشطة عشان تقتل الميكروبات