المقادير
شرش جبنه او لبن
دنكار من عند العطار
حلبه حصى
قشر يوسف
جبنه قريش
شرش جبنه او لبن
دنكار من عند العطار
حلبه حصى
قشر يوسف
جبنه قريش
الطريقه
شرش لبن او الميه اللى بتكون مع الجبنه لما بتشترى علبه جبنه بيضاء وبعدين شطه حمرا حراقه وبعدين شويه حلبه حصى وملح وتجيبى من عند العطار دنكار علشان ميعملش دود واحط قشر يوسف وبعدين احط جبنه قريش واقفل عليه لمده15 يومالمقادير حسب الكميه بنظرتك كده تقدرى وتحطىوكل جبنه تفيض حطيها فى الخلطه دى وبالاخص الجبنه الرومى او البواقى بتاعتها وفلفل اخضر حراق برده كل اللى يفيض منك من اى انواع الجبن من الاخر كل الجبن اللى بتنشف منك فى الثلاجه وبس وبالهنا وبشفا |