المكونات:
المقادير:
5 اكواب دقيق
6 بيضات مخفوقه
2.1/2 كوب سكر
1 كوب زيت نباتى
1.1/2 ملعقة كبيرة بيكنج بودر
1 ملعقه صغيرة فانيليا
5 ملاعق ينسون منقى ومطحون ناعم
1 ملعقة كبيرة حبة البركه
طريقة التحضير:
الطريقه:
- توضع كل المكونات فى المضرب الكهربائى وتخلط جيدا.
- تدهن 2 صينيه الفرن بقليل من الزيت النباتى ويوضع نصف المقدار فى كل واحده
- توضع الصوانى فى الفرن السابق تسخينه على درجه حراره 350 درجه مئويه حتى يحمر وجهها
- تخرج من الفرن بعد حوالى ساعه وربع تقريبا وتتركك لتبرد وتقطع الى الصابع طوليه كالبسكوت
وتوصع فى الفرن مره اخرى حتى تجف وتصبح يابسه ويحمر الوجه
- ترص فى اطباق التقديم وتقدم بارده مع الشاى او القهوه فى صباح يوم العيد وكل الايام