الكمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: 5 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
<LI>المقادير: 3 بصلات كبار
2 كوب مرق
زبد
ملعقتين دقيق
نصف كوب حليب
ملح وفلفل أسود
للتقديم:
خبز او توست محمص
جبنة شيدر او موتزاريلا او برمزان </LI>
التحضير: يقطع البصل قطع صغيرة الى متوسطة
<LI>الطبخ: 1- يشوح البصل في معلقتين زبده علي نار هادئه حتي يدبل بس مش يتحرق و يفضل لونه اصفر علي ابيض كده
2- نرش معلقتين دقيق علي البصل و نقلب جيد
3- ثم نضيف الشوربة او المرق علي البصل و الدقيق و نقلب كويس جداااا
4- م ناخد الخليط ونضربه في الخلاط مع اضافة اللبن الحليب(لبن عادي مش رايب) ونرجع الخليط مرة اخري علي نار هادئه مع اضافة رشة ملح وفلفل اسود نتركها دقائق هنلاقيها تخنت معانا شويه صغيرين مش زي شوربه الكريمه
5- عند التقديم نضيف التوست المحمص المقطع شرائح صغيرة مع رشة الجبن ويدخل الميكروييف ثوان فقط لتذوب الجبن </LI>