mogameh

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
mogameh

المنتدي الخيالي

التبادل الاعلاني

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 241 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 241 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 318 بتاريخ الجمعة نوفمبر 15, 2024 6:45 am

نوفمبر 2024

الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية


    طريقة عمل شوربة البصل الفرنسية

    avatar


    تاريخ التسجيل : 01/01/1970

    طريقة عمل شوربة البصل الفرنسية Empty طريقة عمل شوربة البصل الفرنسية

    مُساهمة من طرف  السبت أبريل 17, 2010 2:15 am

    طريقة عمل شوربة البصل الفرنسية 951
    الكمية تكفي: شخصين

    وقت التحضير: 5 دقائق

    وقت الطهي: 30 دقيقة

    <LI>المقادير: 3 بصلات كبار
    2 كوب مرق
    زبد
    ملعقتين دقيق
    نصف كوب حليب
    ملح وفلفل أسود
    للتقديم:
    خبز او توست محمص
    جبنة شيدر او موتزاريلا او برمزان </LI>
    التحضير: يقطع البصل قطع صغيرة الى متوسطة

    <LI>الطبخ: 1- يشوح البصل في معلقتين زبده علي نار هادئه حتي يدبل بس مش يتحرق و يفضل لونه اصفر علي ابيض كده
    2- نرش معلقتين دقيق علي البصل و نقلب جيد
    3- ثم نضيف الشوربة او المرق علي البصل و الدقيق و نقلب كويس جداااا
    4- م ناخد الخليط ونضربه في الخلاط مع اضافة اللبن الحليب(لبن عادي مش رايب) ونرجع الخليط مرة اخري علي نار هادئه مع اضافة رشة ملح وفلفل اسود نتركها دقائق هنلاقيها تخنت معانا شويه صغيرين مش زي شوربه الكريمه
    5- عند التقديم نضيف التوست المحمص المقطع شرائح صغيرة مع رشة الجبن ويدخل الميكروييف ثوان فقط لتذوب الجبن </LI>

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة نوفمبر 15, 2024 11:31 am