طريقة عمل مخلل اللفت من مطبخي بالصور
<BLOCKQUOTE class="postcontent restore ">لعمل مخلل اللفت
المقادير
لفت + ملح + سكر + خل + شطه حسب الرغبه + ماء مغلي ومبرد
كل لتر ماء معلقتين خل و واحد ملح ونص سكر
يتم تقطيع اللفت بواسطة السكين الخاصه للمخللات او سكين عاديه ويوضع في انا ويضاف عليها الماء مذاب فيها المقادير السابقه اتركم مع الصور الي اخدتها وانا بعمل اللفت ويارب اكون وضحت والصور تكون واضحه ليكم
يأكل بعد 3 ايام او اسبوع بالكتير ونفس المقادير والطريقه للجزر
اخر صوره دي بعد ما اللفت اصبح جاهز للأكل
بالهنا والشفا </BLOCKQUOTE>
<BLOCKQUOTE class="postcontent restore ">لعمل مخلل اللفت
المقادير
لفت + ملح + سكر + خل + شطه حسب الرغبه + ماء مغلي ومبرد
كل لتر ماء معلقتين خل و واحد ملح ونص سكر
يتم تقطيع اللفت بواسطة السكين الخاصه للمخللات او سكين عاديه ويوضع في انا ويضاف عليها الماء مذاب فيها المقادير السابقه اتركم مع الصور الي اخدتها وانا بعمل اللفت ويارب اكون وضحت والصور تكون واضحه ليكم
يأكل بعد 3 ايام او اسبوع بالكتير ونفس المقادير والطريقه للجزر
اخر صوره دي بعد ما اللفت اصبح جاهز للأكل
بالهنا والشفا </BLOCKQUOTE>