المقادير:
نصف لفة جلاش
جبن شيدر او رومى
سمن نباتى
بيضة
ملح \ فلفل
للتزين :
زتون \ فلفل رومى \ وجبنة
الطريقة:
نضيف فى الصنية سمن حتى لا تلتصق فى الصنية
نحط 2 ورقة وبعدين سمن على خفيف
ونحط كمان 2 وسمن والجبنة
ونحط كمان 2 وسمن
وكمان 2 وسمن ونحط زتون والفلفل الرومى والجبنة
البيضة نحط عليها الملح ولفلفل ونضيفها من فوق ندخلها الفرن حتى يصبح لونها ذهبى.
تقدم فى طبق التقديم
بالف هنا
نصف لفة جلاش
جبن شيدر او رومى
سمن نباتى
بيضة
ملح \ فلفل
للتزين :
زتون \ فلفل رومى \ وجبنة
الطريقة:
نضيف فى الصنية سمن حتى لا تلتصق فى الصنية
نحط 2 ورقة وبعدين سمن على خفيف
ونحط كمان 2 وسمن والجبنة
ونحط كمان 2 وسمن
وكمان 2 وسمن ونحط زتون والفلفل الرومى والجبنة
البيضة نحط عليها الملح ولفلفل ونضيفها من فوق ندخلها الفرن حتى يصبح لونها ذهبى.
تقدم فى طبق التقديم
بالف هنا