المكونات:
1/2 كيلو لحم مفروم
1/2 كيلو لسان عصفور
2 بصلة
2 كوب شوربة أو مرقة
1 كوب طماطم لو مش معصجة اللحمة بطماطم
( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر )
طريقة التحضير:
- عصجي اللحمة
- حمري لسان العصفور
- ابشري البصلتين
- ضعي اللحمة علي لسان العصفور في صنية ثم اضيفي لها البصل المبشور (لكن يكون مبشور صغير).
- ثم ( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر مقطع صغير ) ثم الشوربة ثم كوب الطماطم (لو مش معصجة اللحمة بطماطم لكن لو معصجاها بطماطم بلاش كوب الطماطم).
- ثم يقلب كله بالتساوي وتوضع علي النار لمدة ( 5 أو 10 دقائق ) حتي يشرب 80% من الشوربة ويوضع في الفرن حتي يسوي وبالهنا والشفاء
1/2 كيلو لحم مفروم
1/2 كيلو لسان عصفور
2 بصلة
2 كوب شوربة أو مرقة
1 كوب طماطم لو مش معصجة اللحمة بطماطم
( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر )
طريقة التحضير:
- عصجي اللحمة
- حمري لسان العصفور
- ابشري البصلتين
- ضعي اللحمة علي لسان العصفور في صنية ثم اضيفي لها البصل المبشور (لكن يكون مبشور صغير).
- ثم ( ملح / فلفل اسود / فلفل اخضر مقطع صغير ) ثم الشوربة ثم كوب الطماطم (لو مش معصجة اللحمة بطماطم لكن لو معصجاها بطماطم بلاش كوب الطماطم).
- ثم يقلب كله بالتساوي وتوضع علي النار لمدة ( 5 أو 10 دقائق ) حتي يشرب 80% من الشوربة ويوضع في الفرن حتي يسوي وبالهنا والشفاء