اطعم فراخ مقرمشة
1-الفرخة تتقطع وتتغسل.ونتبلها.
2-التتبيلة (نفرم 3 بصلات وناخد ماء البصل+ملح+فلفل اسود+كسبرة ناشفة+عصير نص لمونة+3 فص ثوم مفروم ناعم+نص معلقة صغيرة تتبيلة فراخ من العطار+معلقة كبيرة مستردة+نص علبة زبادي)
3-نسيبها متبلة 8 ساعات في الثلاجة
4-الفراخ المتبلة نقلبها في الدقيق الابيض ثم البيض ثم نقلبها في الخليط ده(2 كوب دقيق ابيض+1 كوب دقيق ذرة اصفر)
5-نسيبها نص ساعة في الثلاجة
6-نقليها في زيت ذرة غزير مضاف اليه 2 معلقة سمنه ونسخنه خالص.
7-نضع الفراخ في الزيت.نهدي النار.نغطي الطاسة.نقلبها لمدة 10 دقايق حتي تصفر
1-الفرخة تتقطع وتتغسل.ونتبلها.
2-التتبيلة (نفرم 3 بصلات وناخد ماء البصل+ملح+فلفل اسود+كسبرة ناشفة+عصير نص لمونة+3 فص ثوم مفروم ناعم+نص معلقة صغيرة تتبيلة فراخ من العطار+معلقة كبيرة مستردة+نص علبة زبادي)
3-نسيبها متبلة 8 ساعات في الثلاجة
4-الفراخ المتبلة نقلبها في الدقيق الابيض ثم البيض ثم نقلبها في الخليط ده(2 كوب دقيق ابيض+1 كوب دقيق ذرة اصفر)
5-نسيبها نص ساعة في الثلاجة
6-نقليها في زيت ذرة غزير مضاف اليه 2 معلقة سمنه ونسخنه خالص.
7-نضع الفراخ في الزيت.نهدي النار.نغطي الطاسة.نقلبها لمدة 10 دقايق حتي تصفر