طاجن كوارع
المقادير:
واحد كوارع كندوز
2 حبه بصل
ثلاث اكواب عصير طماطم
فلفل اسود
قرفه
ثوم
خل
الطريقة:
- تسلق الكوارع جيدا (الماء على اد الكوارع مش كتير) وبعد السلق تفصـص الكوارع ويقطع البصل قطع صغيره.
- وتحمر بالزيت للاصفرار الفاتح جدا ونضيف الطماطم ونضع البهارات الموجوده لحد ما تغلى جيدا وبعد نضع الكوارع عليها.
- ولما تغلى نقلبها بطاجن فخار او بايركس او صنيه حسب الموجود ونضعها بالفرن لاحمرار الوجهه.
- وبعد نحمر الثوم ونضع عليه خل ونضيفه على الكوارع بعد خروجها من الفرن.
والف هنا
المقادير:
واحد كوارع كندوز
2 حبه بصل
ثلاث اكواب عصير طماطم
فلفل اسود
قرفه
ثوم
خل
الطريقة:
- تسلق الكوارع جيدا (الماء على اد الكوارع مش كتير) وبعد السلق تفصـص الكوارع ويقطع البصل قطع صغيره.
- وتحمر بالزيت للاصفرار الفاتح جدا ونضيف الطماطم ونضع البهارات الموجوده لحد ما تغلى جيدا وبعد نضع الكوارع عليها.
- ولما تغلى نقلبها بطاجن فخار او بايركس او صنيه حسب الموجود ونضعها بالفرن لاحمرار الوجهه.
- وبعد نحمر الثوم ونضع عليه خل ونضيفه على الكوارع بعد خروجها من الفرن.
والف هنا