وقت التحضير: 30 دقيقة
<LI>المقادير: 2 كوب دقيق
3 بيضات من الحجم الكبير
ملعقة صغيرة ملح </LI>
<LI>التحضير: نضع الدقيق و في وسط منه نضع البيضات و الملح و نخلط البيضات مع بعض بواسطة شوكة
و بعدها نبتدي نخلط الدقيق و البيض مع بعض
نبتدي نجمعها بايدنا و ندلكها لغاية ما نحس انه كل المكونات مع بعض..طبعا اذا شفنا انه العجين قاسية نضيف شوية ماء
نقسمها كور متوسطة
و نمررها في الة صنع المعكرونة عشان تتفرد....نمررها تاني داخل المكينة لكن ننقص المرة دى قياس السمك عشان تتفرد اكتر
بعد مايكون عندنا عجينة مفرودة بالسمك المطلوب نمررها من الناحية الثانية..من المكينة لانه المكينة بتكون فيها طرق عديدة لنوع المعكرونة عريضة و لا رفيعة
نضع المكرونة فى مكان بارد ومظلم لغايط اما تنشف
كدة تكون المكرونة جاهزة انك تتطبيخيها </LI>